Uudet perunat ovat jokavuotinen herkku, jotka perinteisesti syödään kalan kanssa. Leivän kanssa siitä voi tehdä helppoa matkaevästä tai piknik-herkkua!
Maalaisruislimppu
Perunalimppu
Saaristolaislimppu
Välipala
Jaa:
Ainekset
keitettyjä uusia perunoita½ kg
oliiviöljyä1 dl
valkoviinietikkaa1 rkl
punttia ruohosipulia½
Hienoa merisuolaa
(1-2 tl sokeria)
Valmistusohjeet
Viipaloi keitetyt uudet perunat kulhoon. Lisää oliiviöljy ja mausteet, kääntele viipaleita marinadissa. Pilko ruohosipuli pieneksi ja lisää joukkoon. Anna maustua vähintään tunnin.
Nostele salaatti limppuviipaleiden päälle. Ruislimpun päälle suosittelemme perunasalaatin lisäksi avomaankurkkuviipaletta, sekä graavilohta ja perunalimpun päälle sopii silli sekä smetana.