Hodari maistuu lähestulkoon, milloin vain. Mukavaa hodareissa onkin, että niitä voi tuunata monella tavalla. Myös sämpylä voi vaihtua terveellisemmäksi ja ruokaisammaksi leiväksi, joten ei kuin kokeilemaan!
Alkuruoka
Iltapala
Jälkiruoka
Maalaisruislimppu
Välipala
Jaa:
Ainekset
viipaletta ruislimppua8
suolakurkkusiivua8 kpl
prinssinakkia 12 kpl
cheddar juustoraastetta4 rkl
Täysmajoneesia (Hellmann`s) 100 g
Chilitahnaa (esim. sambal oleik)2 tl
Mustapippuria myllystä, kolme rouhaisua
Valmistusohjeet
Valmista ensin chilimajoneesi, sekoittamalla ainekset hyvin keskenään.
Paista nakit paistinpannulla. Paahda leipäviipaleet ja kokoa hodari, ensin leipäviipaleen päälle reilusti chilimajoneesia ja suolakurkkusiivut, sitten neljä prinssinakkia per hodari. Laita nakkien päälle juustoraaste ja paahdettu leipäviipale vielä kanneksi. Sitten vain herkuttelemaan!