Uotilan leipomon hodari

Uotilan hodari

Hodari maistuu lähestulkoon, milloin vain. Mukavaa hodareissa onkin, että niitä voi tuunata monella tavalla. Myös sämpylä voi vaihtua terveellisemmäksi ja ruokaisammaksi leiväksi, joten ei kuin kokeilemaan!

  • Alkuruoka
  • Iltapala
  • Jälkiruoka
  • Maalaisruislimppu
  • Välipala

Ainekset

  • viipaletta ruislimppua8
  • suolakurkkusiivua8 kpl
  • prinssinakkia 12 kpl
  • cheddar juustoraastetta4 rkl
  • Täysmajoneesia (Hellmann`s) 100 g
  • Chilitahnaa (esim. sambal oleik)2 tl
  • Mustapippuria myllystä, kolme rouhaisua

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin chilimajoneesi, sekoittamalla ainekset hyvin keskenään.
  2. Paista nakit paistinpannulla. Paahda leipäviipaleet ja kokoa hodari, ensin leipäviipaleen päälle reilusti chilimajoneesia ja suolakurkkusiivut, sitten neljä prinssinakkia per hodari. Laita nakkien päälle juustoraaste ja paahdettu leipäviipale vielä kanneksi. Sitten vain herkuttelemaan!

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu

KOKEILE MYÖS NÄITÄ

LISÄÄ RESEPTEJÄ MAALAISRUISLIMPUSTA