Tuotteet
Maalaisruislimppu
Perunalimppu
Saaristolaislimppu
Täysrukiinen Reikäleipä
Tumma Joululimppu
Maalaisruislimppu (suurtalouspakkaus)
Reseptit
Uotilan Leipomo
Hyvinvointia leivästä
Historia
Ajankohtaista
Jälleenmyyjät
Yhteystiedot
Palaute
Suklaamousseleipä Pätkis -paloilla
Paahdettua leipää ja lempeää suklaamoussea – tästä ei jälkiruoka parane.
Jälkiruoka
Juhla
Munaton
Perunalimppu
Jaa:
Ainekset
Vaaleaa leipää
Suklaamoussea
Tuoreita vadelmia
Tuoreita pensasmustikoita
Pätkis -patukkaa palasina
Helppo suklaamousse
Vispikermaa
2 dl
Tummaa suklaata
100 g
Valmistusohjeet
Mittaa 1/2 dl kermaa ja paloiteltu suklaa kattilaan.
Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut.
Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä noin 30-asteiseksi.
Vatkaa loppu kerma löysäksi vaahdoksi.
Sekoita jäähtynyt suklaa kermavaahdon joukkoon.
Anna jähmettyä jääkaapissa 1/2-1 tuntia.
Lisää mousse paahdetun ja rapean leivän päälle ja koristele marjoilla ja Pätkis -patukalla
Leipäsuositus
Perunalimppu
LISÄÄ RESEPTEJÄ SUPERI 100% KAURALEIVÄSTÄ
Perunalimppu
Nutella-leipä
KATSO KAIKKI RESEPTIT
KOKEILE MYÖS NÄITÄ
Perunalimppu
Leipäblinit
KATSO KAIKKI RESEPTIT