Syksyinen eväs on ruislimppua hot dogin muodossa. Sesongin sienet ovat nyt parhaimmillaan ja sopivatkin oikein hyvin ruislimpun makupariksi.
Maalaisruislimppu
Pääruoka
Jaa:
Ainekset
8 annosta
sipulia2
metsäsieniä300 g
voita50 g
vispikermaa3 dl
hienoa merisuolaan. 1 tl
Mustapippuria
pikkunakkeja16 kpl
siivua Uotilan16
Maalaisruislimppuviipaleita
viipaletta voimakasta kermajuusto8
Valmistusohjeet
Paista pilkotut sipulit ja renssatut sienet hyvin pannulla voin kanssa. Lisää kerma joukkoon, samalla seosta sekoittaen. Mausta muhennos merisuolalla ja mustapippurilla.
Paahda leipäviipaleet ja paista nakit pannulla. Kokoa leipäviipaleiden väliin nakit, juustosiivut ja sienimuhennos, herkku on valmista tarjoiltavaksi.