Riistaleipä

Saaristolaisleivän kaveriksi sopii loistavasti riista. Kylmäsavuporo on maukas ja arvokas kotimainen raaka-aine joka ei kalpene myöskään Uotilan Saaristolaisleivän rinnalla.

  • Munaton
  • Pääruoka
  • Saaristolaislimppu

Ainekset

3 annosta
  • Uotilan Saaristolaislimppua2 siivua
  • vuohenmaito tuorejuustoa 2 rkl
  • suppilovahveroita 2 dl
  • kylmäsavuporoa8 siivua

Valmistusohjeet

  1. Laita puhdistetut suppilovahverot kuumalle pannulle, sekä myös n. 2-3 tl öljyä paistamiseen.
  2. Paista sieniä n.3-4 minuuttia ja mausta ne kevyesti hienolla merisuolalla lopuksi.
  3. Paahda leipäviipaleet ja levitä reilusti tuorejuustoa leipien päälle.
  4. Nostele paistetut sienet seuraavaksi ja sitten kylmäsavuporoviipaleet. Herkku on valmis tarjoiltavaksi.

Leipäsuositus

Uotilan Leipomon Saaristolaislimppu

Saaristolaislimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ SAARISTOLAISLIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ