Saaristolaisleivän kaveriksi sopii loistavasti riista. Kylmäsavuporo on maukas ja arvokas kotimainen raaka-aine joka ei kalpene myöskään Uotilan Saaristolaisleivän rinnalla.
Munaton
Pääruoka
Saaristolaislimppu
Jaa:
Ainekset
3 annosta
Uotilan Saaristolaislimppua2 siivua
vuohenmaito tuorejuustoa 2 rkl
suppilovahveroita 2 dl
kylmäsavuporoa8 siivua
Valmistusohjeet
Laita puhdistetut suppilovahverot kuumalle pannulle, sekä myös n. 2-3 tl öljyä paistamiseen.
Paista sieniä n.3-4 minuuttia ja mausta ne kevyesti hienolla merisuolalla lopuksi.
Paahda leipäviipaleet ja levitä reilusti tuorejuustoa leipien päälle.
Nostele paistetut sienet seuraavaksi ja sitten kylmäsavuporoviipaleet. Herkku on valmis tarjoiltavaksi.