Possun kylkiviipaleet makealla omenalla

Possun kylkiviipaleet makealla omenalla

Uunissa rapeaksi kypsennetty possu ja makeaksi pannulla paistettu omena sopivat Uotilan Maalaisruislimpun kanssa täydellisesti. Tämä on suurta herkkua, jos tykkää makean ja suolaisen yhdistelmästä.

  • Alkuruoka
  • Juhla
  • Maalaisruislimppu
  • Munaton

Ainekset

1 annos
  • Uotilan Maalaisruislimppuviipale
  • Levite
  • Possun kylkiviipale
  • omenaa2 kpl
  • sokeria ½ dl
  • voita Iso nokare
  • Suolaa mausteeksi
  • Puolikas sipuli
  • Koristeeksi ituja / silmusalaattia

Valmistusohjeet

  1. Asettele uunipellille (leivinpaperin päälle) possun kylkiviipaleet ja lisää ripaus suolaa niiden päälle.
  2. Paista ne uunissa n. 15min 220 asteessa.
  3. Kaada possuista sulanut rasva pannulle ja lisää voi ja sokeri.
  4. Lämmitä ja anna sokerin sekä voin ruskistua.
  5. Leikkaa omenat neljään osaan ja kuutioi puolikas sipuli.
  6. Lisää omenat ja sipuli sulaneen sokerin sekaan.
  7. Paista kunnes omenat ja sipuli ovat pehmenneet.
  8. Mausta ripauksella suolaa.
  9. Levitä voita leivän päälle.
  10. Lisää leivälle makea omena-sipuliseos ja rapea possun kylkiviipale.
  11. Koristele iduilla tai silmuilla.

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu

KOKEILE MYÖS NÄITÄ

RESEPTIT MAALAISRUISLIMPUSTA