Perunalimppu on oiva pari vuohenjuustolle. Lihaisa vuohenjuustoleipä onkin syksyyn sopiva välipala!
Perunalimppu
Välipala
Jaa:
Ainekset
4 annosta
4 kpl perunalimppuviipaleita
4 rkl remoulade-kastiketta
8 lehteä salaattia
8 kpl naudanpaistisiivuja
200 g vuohenjuustoa
1 dl täysmajoneesia
2 rkl kurkkurelissiä
1 tl sinappia
Valmistusohjeet
Laita remoulade-kastiketta perunalimppujen päälle ja asettele salaatinlehdet siihen päälle. Laita naudanpaistisiivut seuraavaksi. Viipaloi vuohenjuusto n. 1,5 cm paksuisiksi siivuiksi ja paahda vuohenjuustot nopeasti grillivastuksella, jotta saavat päälle väriä ja pehmenevät hieman.
Nostele kaksi vuohenjuustokiekkoa aina yhden leivän päälle. Herkku on valmista nautittavaksi.
Vinkki! Remoulade-kastikkeen saa ostettua valmiina, mutta sen voi tehdä myös itse:
Sekoita ainekset keskenään ja mausta tarvittaessa valkopippurilla ja suolalla.