Suomalaisille tunnetusti maistuu ruisleipä, eikä grillikauttakaan harva meistä voi ohittaa. Tässäpä suomalaiseen makuun sopiva grillileipä, kokeilepa vaikka jo seuraavalla grillauskerralla.
Laktoositon
Maalaisruislimppu
Maidoton
Pääruoka
Jaa:
Ainekset
Maalaisruislimppua4 siivua
sinappia (esim. turun sinappi)8 tl
pekonia8 siivua
kuoretonta nakkia8 kpl
öljyä paistamiseen2 rkl
Valmistusohjeet
Purista leipäviipaleiden keskelle sinappia (2 tl/leipä). Laita seuraavaksi kaksi nakkia sinapin päälle ja kiepauta pekoniviipaleet nakkileivän ympärille.
Paista kevyesti öljytyllä grillin parilalla tai halutessasi paistinpannulla (noin minuutti per leivän puoli). Kääntäessäsi leipää, laita kupu tai kansi leivän päälle, niin nakki lämpenee parhaitein.
Grillileipä on valmis nautittavaksi. Herkuttele salaatin kanssa tai sellaisenaan.