Mansikkamalja

Mansikkamalja

Suomalaiset kesämaut yhdessä maljassa <3 Kesä on täällä, ja sen mukana tulevat myös tuoreet, mehukkaat mansikat! Mansikkamalja on täydellinen jälkiruoka kesäisiin juhliin, piknikille tai vain rentouttavaan iltapäivään kotipihalla. Mansikkamalja ei ole pelkästään herkullinen vaan myös helppo ja nopea valmistaa.

  • Jälkiruoka
  • Juhla
  • Munaton
  • Perunalimppu

Ainekset

1 annos
  • Uotilan Perunalimppu leipäviipale 2kpl
  • Tuoreita mansikoita 4kpl
  • Öljyä
  • Sokeria
  • Kuohukermaa
  • Vaniljasokeri

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa leipäviipaleet pieniksi kuutioiksi.
  2. Kuumenna öljy ja lisää sokeri.
  3. Anna sokerin ruskistua ja kaada sekaan leipäkuutiot.
  4. Paista kuutiot rapeaksi.
  5. Kuutioi mansikat. Vispaa kerma ja mausta se vaniljasokerilla.
  6. Aloita kokoaminen: pohjalle leipäkuutiot, päälle kuutioidut mansikat sekä kermavaahto. Toista kerrokset ja koristele lopuksi.

Leipäsuositus

Perunalimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ PERUNALIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ