Lammas on pääsiäisenä perunalimpun paras kaveri. Eikä ihme, sillä makeahko limppu on täydellinen pääsiäisen ajan herkku. Näin ollen se kuuluukin sujuvasti pääsiäispöydän antimiin. Kokeile myös saaristolaislimpulla tehtynä!
Alkuruoka
Munaton
Perunalimppu
Saaristolaislimppu
Jaa:
Ainekset
6 annosta
150 g sokeriherneitä
1 rkl oliiviöljyä
suolaa ja valkopippuria
Perunalimppu- tai saaristolaislimppuviipaleita
Kotijuustoa viipaleena
Savustettua lammasta
Pikkusalaatteja
Boysenmarja tai mustaherukkahilloa
Valmistusohjeet
Paloittele sokeriherneet pieniksi paloiksi ja lisää oliiviöljy joukkoon. Sekoita salaattia kulhossa ja mausta suolalla, sekä pippurilla.
Paahda perunalimppuviipaleet ja voitele ne halutessasi voilla. Asettele kotijuustoviipaleet limppuviipaleiden päälle. Aseta savulammassiivut kotijuuston päälle, lisää vielä hernesalaatti.
Tarjoile pikkusalaattien ja boysenmarja (tai mustaherukkahillon) kera.