Joulupöydässä nähdään monesti sienisalaattia. Uotilan perunalimppu on oiva kaveri kotitekoisen sienisalaatin kanssa. Kinkkua, sienisalaattia ja perunalimppua, taitaa makunautinto olla taas taattu!
Perunalimppu
Välipala
Jaa:
Ainekset
säilöttyjä tai marinoituja metsäsieniä150 g
sipulia30 g
majoneesia2 rkl
smetanaa1 rkl
Pippuria
(hienoa merisuolaa)
Valmistusohjeet
Valuta sienet hyvin ja leikkaa sienet halutun kokoisiksi paloiksi. Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon smetana ja majoneesi. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa hienolla merisuolalla.
Vinkki! Mikäli sienissä on hieman kitkerä maku, voit laittaa salaatin joukkoon ripauksen sokeria kitkeryyden tasapainottamiseksi.