Aasialainen trendi hedelmä mango, yhdistettynä suomalaisten kestosuosikkiin rapuun maistuu aromikkaalla Uotilan Saaristolaislimpulla. Jännittävä kokonaisuus, joka ihastuttaa varmasti.
Resepti ja kuva: Thomas S.
Juhla
Laktoositon
Maidoton
Saaristolaislimppu
Jaa:
Ainekset
Uotilan Saaristolaislimppu viipaletta4
Salaatinlehti4
ravun pyrstöjä100 g
suolaa1 tl
sokeria1 tl
tuoretta tilliä1 tl
sitruunamehua1 tl
mangososetta50 g
majoneesia50 g
etikkaa1 tl
sinapinsiementä½ tl
chilimaustetta½ tl
Kapriksia
Krassia
Valmistusohjeet
Aloita mangorapuherkkuseoksen teolla.
Sekoita ensin kaikki nesteet keskenään ja sen jälkeen lisää kaikki kuivat aineet.
Tämän jälkeen lisää ravut ja anna niiden maustua seoksessa mieluiten yön yli.
Tee pyöreällä muotilla sopivan kokoisia leipäpaloja.
Laita salaatinlehti leivälle. Tämän päälle mangorapuherkku.
Koristele muutamalla kapriksella ja krassilla.
Nämä herkut vievät kielen mennessään! Sopivat hyvin myös juhlavampaan tarjoiluun.
Vinkki! Ylimääräiset leivän reunat voit paistaa kuumalla pannulla. Ripottele hieman suolaa, pippuria ja sokeria niiden pinnalle. Rapeat reunat voi käyttää koristelussa tai tarjoilla sellaisenaan.