Tuotteet
Maalaisruislimppu
Perunalimppu
Saaristolaislimppu
Täysrukiinen Reikäleipä
Tumma Joululimppu
Maalaisruislimppu (suurtalouspakkaus)
Reseptit
Uotilan Leipomo
Hyvinvointia leivästä
Historia
Ajankohtaista
Jälleenmyyjät
Yhteystiedot
Palaute
Herkullinen Kantarelli-pekonikeitto
Kantarellit maistuvat kaikille. Lämmin kantarelli-pekonikeitto on varma hitti arkeen.
Alkuruoka
Keitto
Munaton
Perunalimppu
Jaa:
Ainekset
2 annosta
Voita
50 g
Sipuli silppuna
1
Kantarelleja
1/2 l
Vettä
5 dl
Kasvisliemikuutio
1/2
Ruokakermaa
2 dl
Sulatejuustoa
100 g
Perunalimppuviipale suurustukseen
1
Ripaus suolaa ja mustapippuria
Tuoretta timjamia koristeeksi
1 paistettu pekoniviipale murusina koristeeksi
Valmistusohjeet
Sulata voi kattilassa.
Kuullota sipulisilppua hetki.
Lisää joukkoon paloitellut kantarellit ja paista, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut.
Lisää vesi, liemikuution pala, kerma ja sulatejuusto.
Keitä miedolla lämmöllä kymmenen minuuttia.
Lisää leipä palasina ja keitä vielä viisi minuuttia.
Tarkista maku ja lisää suolaa ja mustapippuria tarvittaessa.
Paista pekoni ja jäähdytä talouspaperin päällä.
Ripottele keiton pinnalle pekonimurut ja tuoretta timjamia.
Leipäsuositus
Perunalimppu
LISÄÄ RESEPTEJÄ LAPIN PERUNALIMPUSTA
Perunalimppu
Raparperijuustokakku
Maalaisruislimppu
,
Perunalimppu
Uotilan sapakset
Perunalimppu
Porsaanleike ja lämmin perunasalaatti
KATSO KAIKKI RESEPTIT
KOKEILE MYÖS NÄITÄ
Perunalimppu
Tom Yam -keitto
KATSO KAIKKI RESEPTIT