Lämmin pariloitu leipä, jonka voi valmistaa voileipägrillissä tai pannulla. Sopii pikkusuolaiseksi ja pitää sisällään hyvää kinkkua, maistuvaa juustoa ja ananasta. Klassiset maut!
Aamupala
Iltapala
Munaton
Perunalimppu
Välipala
Jaa:
Ainekset
1 annos
Perunalimppuviipaletta2 kpl
Savukinkkua
Aurajuustoa
Emmental –juustoa
Ananasrenkaita
Koristeluun persiljaa ja kirsikkatomaatti
Valmistusohjeet
Asettele leipäviipale parilalle.
Lado ensin kinkku, ananasrengas, aurajuustopaloja ja lopuksi muutama siivu emmentalia.
Laita toinen leipäviipale päälle ja sulje voileipägrillin kansi.
Älä paina liikaa, jotta juustot eivät pursua sulaessa. Pannulla paistaessa käännä kun toast on toiselta puolelta kauniin ruskea.