Tuotteet
Maalaisruislimppu
Perunalimppu
Saaristolaislimppu
Täysrukiinen Reikäleipä
Tumma Joululimppu
Maalaisruislimppu (suurtalouspakkaus)
Reseptit
Uotilan Leipomo
Hyvinvointia leivästä
Historia
Ajankohtaista
Jälleenmyyjät
Yhteystiedot
Palaute
Tapas-leipä
Espanjan tapasherkkuja Pälkäneläisellä perunalimpulla.
Alkuruoka
Juhla
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Perunalimppu
Jaa:
Ainekset
1 annos
Uotilan Perunalimppu leipäviipale
Piparjuurilevite (Cantadou)
Kevätsipuli
Serrano-kinkku
Valkosipulitäytteiset vihreät oliivit
Basilika tuoreyrttiä
Punasipulia
Suolaa ja mustapippuria
Oliiviöljyä
Valmistusohjeet
Halutessasi paina leipäviipale pyöreäksi muotilla.
Voitele leipä piparjuurilevitteellä.
Asettele sen jälkeen kuutioitu kevätsipuli, kinkku, oliivit, kuutioitu punasipuli ja koristele lopuksi basilikalla, mausteilla ja oliiviöljyllä.
Leipäsuositus
Perunalimppu
LISÄÄ RESEPTEJÄ PERUNALIMPUSTA
Perunalimppu
Lohialkupala kahdelle
Perunalimppu
Perunaräiskäle-leipä
Perunalimppu
Peruna-perunalimppu
KATSO KAIKKI RESEPTIT
KOKEILE MYÖS NÄITÄ
Perunalimppu
Mansikkamalja
Perunalimppu
Avokado-Serrano-kinkkuleipä
Perunalimppu
Maistuvampi pottuleipä
KATSO KAIKKI RESEPTIT