Tuotteet
Maalaisruislimppu
Perunalimppu
Saaristolaislimppu
Täysrukiinen Reikäleipä
Tumma Joululimppu
Maalaisruislimppu (suurtalouspakkaus)
Reseptit
Uotilan Leipomo
Hyvinvointia leivästä
Historia
Ajankohtaista
Jälleenmyyjät
Yhteystiedot
Palaute
Lämpimät herkkuleivät ystäville
Iltapala
Perunalimppu
Jaa:
Ainekset
6 annosta
Superi 100% Kaura
6 kpl
Uotilan Perunalimppu leipäviipale
6 kpl
Tomaattileivitettä
Sipulirenkaita
Mozzarellajuustoa
Tomaattia
Kinkkusuikaleita
Pekonisuikaleita (paistettuja)
Raastettuna juustoa
Tomaattilevite
Tomaattipyrettä
1 prk
Oliiviöljyä
1 rkl
Balsamicoa
1 rkl
Valkosipulia
2 kynttä
Tuotetta basilikaa silputtuna
1 rklcc
Suola ja mustapippuri
Valmistusohjeet
Laita kauraleivät neliskanttisen uunivuan pohjalle.
Levitä tomaattileivitettä leipien päälle.
Lado sen jälkeen muut raaka-aineet: mozzarella, sipulirenkaat, tomaatti, kinkku- ja pekonisuikaleet ja raastettu juusto.
Laita sen jälkeen toinen kerros perunalimppua leipäviipaleita.
Levitä jälleen tomaattikastiketta ja lado toiseen kerrokseen sipuli, mozzarella ja raastettu juusto.
Lämmitä uuni 200 asteiseksi ja paista n. 25 minuuttia.
Leipäsuositus
Perunalimppu
LISÄÄ RESEPTEJÄ PERUNALIMPUSTA
Perunalimppu
Pikkubrunssi
Perunalimppu
Peruna-perunalimppu
Perunalimppu
Perunaräiskäle-leipä
KATSO KAIKKI RESEPTIT
KOKEILE MYÖS NÄITÄ
Perunalimppu
Avokado-Serrano-kinkkuleipä
Maalaisruislimppu
,
Perunalimppu
,
Saaristolaislimppu
Voileipätäytteitä
Perunalimppu
Kalainen kesäbrunssi
KATSO KAIKKI RESEPTIT