Pälkäneen dippilautanen

Pälkäneen dippilautanen

Tämän helpon ja terveellisen dippiherkun valmistat nopeasti. Uunissa rapeaksi paistetut leipätikut tuovat oman modernin vivahteen kokonaisuuteen. Viikonlopun herkuksi perunalastujen sijaan!

  • Munaton
  • Saaristolaislimppu
  • Välipala

Ainekset

4 annosta
  • Uotilan Saaristolaislimppu4 viipaletta
  • Porkkanaa
  • Kurkkua
  • Parsakaalia
  • Kermaviiliä
  • Curry -maustetta
  • Sokeria
  • Suolaa ja pippuria
  • Koristeluun kirsikkatomaattia
  • Leipätikkujen mausteeksi öljyä, seesamin siemeniä, suolaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa leipäviipaleista tikkuja.
  2. Voitele ne öljyllä ja ripottele osaan tikuista seesaminsiemeniä ja osaa karkeaa sormisuolaa.
  3. Asettele ne pellille ja paista 20min 250 asteisessa uunissa.
  4. Anna jäähtyä.
  5. Tee kermaviilidippi sekoittamalla siihen curry–mauste, sokeri ja suola.
  6. Pilko kasvikset tikuiksi tai sopiviksi paloiksi dippailuun.
  7. Asettele kaikki tarjoiluastialle ja nauti.

Leipäsuositus

Uotilan Leipomon Saaristolaislimppu

Saaristolaislimppu

RESEPTIT SAARISTOLAISLIMPUSTA

LISÄÄ TÄMÄN KALTAISIA RESEPTEJÄ