Tuotteet
Maalaisruislimppu
Perunalimppu
Saaristolaislimppu
Täysrukiinen Reikäleipä
Tumma Joululimppu
Maalaisruislimppu (suurtalouspakkaus)
Reseptit
Uotilan Leipomo
Hyvinvointia leivästä
Historia
Ajankohtaista
Jälleenmyyjät
Yhteystiedot
Palaute
Fisuleipä
Tuhti leipä merellisillä mauilla.
Iltapala
Maalaisruislimppu
Pääruoka
Jaa:
Ainekset
1 annos
Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale
Levite
Paneroidut kampelafileet (pakaste)
Remoulade -kastike
Salaattia
Paneroidut mustekalarenkaat (pakaste)
Sitruunalohko
Koristeluun tilliä ja rouhittua mustapippuria.
Valmistusohjeet
Paista mustekalarenkaat 210 asteisessa uunissa n. 10-20 min kunnes ne ovat saaneet kauniin kullankeltaisen paistopinnan.
Samalla paista kuumalla pannulla aidossa voissa kampelafileet rapeiksi.
Nosta tämän jälkeen kampelafileet talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy.
Voitele leipä ja asettele ensin kalafile ja sen päälle Remoulade-kastike.
Tämän jälkeen pinoa haluamassasi järjestyksessä loput herkut päälle.
Koristele tuoreella tillillä sekä rouhitulla mustapippurilla.
Näin fisuleipä on valmiina syötäväksi.
Leipäsuositus
Maalaisruislimppu
KOKEILE MYÖS NÄITÄ
Perunalimppu
Perunalimppu maksamakkaralla
Perunalimppu
Sienestäjän leipä
Maalaisruislimppu
Savulohileipä
KATSO KAIKKI RESEPTIT
RESEPTIT MAALAISRUISLIMPUSTA
Maalaisruislimppu
Ruismustikkasmoothie
Maalaisruislimppu
Raikas kesäleipä
Maalaisruislimppu
Vuohenjuusto-tomaatti-uunileipä
KATSO KAIKKI RESEPTIT