Syksyinen Maalaisleipä

Syksyinen Maalaisleipä

Tämä leipä on saanut nimensä herkullisesta maalaishyytelöstä ja maalaisruislimpusta. Maalaisruislimppu sopii erinomaisesti lihaisan maalaishyytelöherkun ja sinapin kanssa. Vielä kun tähän kokonaisuuteen lisää punajuurikuutioita ja punasipulia niin muuta ei tarvita. Maista niin tiedät!

  • Iltapala
  • Maalaisruislimppu

Ainekset

1 annos
  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale
  • levite
  • Maalaishyytelöä (esim. Wotkins)
  • Sinappia
  • Punasipulikuutioita
  • Persiljaa
  • Salaattia
  • Mustapippuria
  • Etikkapunajuurta kuutioituna

Valmistusohjeet

  1. Laita ensin levitettä ja sen jälkeen maalaishyytelö
  2. Uotilan Maalaisruislimppu leivälle.
  3. Pursota sen jälkeen jana sinappia maalaishyytelön päälle.
  4. Asettele punasipulikuutiot ja pilkottu persilja sinappijanan viereen, jolloin leivällä on kolme eriväristä riviä herkullisia raaka-aineita.
  5. Koristele leipä lopuksi salaatinlehdellä.
  6. Mausta pippurilla.
  7. Kuutioidut etikkapunajuurikuutiot voit laittaa erilliseen shottilasiin jos et halua tehdä niistä neljättä riviä leivän päälle. Nam.
  8. Resepti ja kuva: Thomas S.

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ MAALAISRUISLIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ