Lammas on perinteisesti yksi pääsiäisen herkuista. Makeahko perunalimppu suorastaan vaati päästä pääsiäisen makupalettiin. Herkullinen pinjansiemenkastike kruunaa kokonaisuuden täydellisesti.
Alkuruoka
Perunalimppu
Välipala
Jaa:
Ainekset
pinjansiemeniä50 g
öljyä½ dl
sokeria2 tl
hienoa merisuolaa½ tl
omenaviinietikkaa½ dl
Valmistusohjeet
Voitele perunalimppuviipaleet mascarpone tuorejuustolla ja laita pinjansiemenkastiketta n. 1 rkl sen päälle. Mascarponen maku tuo täyteläistä pehmeyttä makupalettiin. Laita lampaanpaistiviipaleet seuraavaksi ja lisäksi vielä pinjansiemenkastikkeessa marinoidut salaatit kruunaamaan evästä. Voit halutessasi koristella leivät vielä kuivatuilla hedelmillä ja pähkinöillä.
Sekoita pinjansiemenet ja öljy tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Lisää mausteet ja omenaviinietikka. Marinoi kastikkeella pikkusalaatit ja nostele ne lampaanpaistin päälle.