Viimeistä viedään rapujen kanssa. Vieläkö rapumerrasta on tullut saalista, jolle kaipaisit reseptiä? Uotilan rapusalaatti sopii loistavasti perunalimpun kera!
Juhla
Perunalimppu
Jaa:
Ainekset
varsiselleriä (ohueksi siivutettua)1 dl
punasipulia tai salaattisipulia (pieniksi pilkottuna)1 dl
jokiravunlihaa100 g
oliiviöljyä2 rkl
keitettyjä kananmunia2 kpl
täysmajoneesia1 rkl
sitruunamehua1 rkl
Hienoa merisuolaa ja valkopippuria
Valmistusohjeet
Pilko ravun liha ja yhdistä se kasviksiin. Lisää oliiviöljy joukkoon. Mausta hienolla merisuolalla ja valkopippurilla. Tarjoile munamajoneesin ja paahdetun perunalimpun kera!
Pilko kovaksi keitetyt kananmunat munaleikkurilla kuutioiksi kulhoon. Lisää siihen majoneesi ja sitruunamehu, sekoita kevyesti. Mausta suolalla ja pippurilla.