Parsakauden makunystyröitä herättää parsapikkelssi, parmankinkku, kermainen munakokkeli, joiden seuraan sopii täydellisesti makeahko perinteisellä tavalla valmistettu perunalimppu! Resepti on sopiva jopa ateriaksi!
Pääruoka
Perunalimppu
Jaa:
Ainekset
1 annos
nippua vihreää tankoparsaa½
väkiviinaetikkaa1 dl
vettä1 dl
sokeria½ dl
hienonnettua merisuolaa1 tl
kevätsipulin varsia2 kpl
Valkopippuria myllystä
nippua vihreää tankoparsaa½
väkiviinaetikkaa1 dl
vettä1 dl
sokeria½ dl
hienonnettua merisuolaa1 tl
kevätsipulin varsia2 kpl
Valkopippuria myllystä
Valmistusohjeet
Kuori parsa hyvin ja paloittele se n. 1 cm kokoisiksi paloiksi. Valmista marinadi sekoittamalla etikka, vesi ja mausteet keskenään. Lisää parsat pikkelssiliemeen, sekä ohueksi pilkottu kevätsipuli, anna makuuntua 15 minuuttia.
Sekoita kaikki aineet kulhossa keskenään. Sekoita munamassaa pannulla, kunnes se alkaa hyytymään. Munakokkeli on valmista tarjoiltavaksi.
Tarjoile parsapikkelssi perunalimpun päällä, kera munakokkelin, tuorepinaatin ja parmankinkun!