Tumma Joululimppu

Mehevä joululimppumme on syntynyt juhlapöydän suosikiksi.

Täydennä joulun herkkupöytäsi upealla uutuudella! Tässä valmiiksi viipaloidussa sekaleivässä yhdistyvät perinteiset maut täysjyväruisleivästä rouhittuun taateliin ja mausteisiin, kuten anikseen ja fenkoliin.

Luo joulun tunnelmaa herkullisen limpun kera. Joululimppu on osa suomalaista jouluperinnettä ja sen tarjoaminen juhlapöydässä herättää lämpimiä muistoja menneiltä jouluilta.

Katso reseptit

Uotilan Tumma Joululimppu

Skivad kryddat blandbröd
Lisä- ja säilöntäaineeton, maidoton, runsaskuituinen.

Pakkauskoko: 420 g (viipaleita 16 kpl/paketti)

Ainesosat: TäysjyväRUISjauho, vesi, siirappi, hiivaleipäVEHNÄjauho, rouhittu taateli (6,5%) (taateli, riisijauho),  RUIShiutale, hiiva, perunahiutale, RUISmallasuute, jodioitu suola, anis ja fenkoli.

Ravintosisältö100 g1 viipale (26 g)
Energia1056 kj (252 kcal)274 kj (66 kcal)
Rasvaa1,40,4
joista tyydyttynyttä0,10,03
Hiilihydraatit49,212,8
josta sokereita16,34,2
Ravintokuitu7,92,0
Proteiini6,11,6
Suola1,10,3

Tuote on maidoton.
Tuote on valmistettu linjalla, missä käsitellään myös muita viljoja.

Hyvinvointia Tummasta Joululimpusta

Monta hyvää syytä nauttia Uotilan Tummaa Joululimppua

Ruista ja sen terveysvaikutuksia on tutkittu laajasti monelta eri kannalta. Rukiin on todettu vaikuttavan ennaltaehkäisevästi mm. diabetekseen, ummetukseen ja erilaisiin syöpiin sekä auttavan laihdutuksessa.

Lisää ajantasaista tietoa rukiista ja sen terveysvaikutuksista löydät mm. leipätiedotuksen sivuilta (www.leipätiedotus.fi)

Riittävällä kuidun saannilla on elimistölle monipuolinen ja tärkeä vaikutus. Meillä tuotteemme ovat runsaskuituisia. Saaristolaislimpun kuitupitoisuus on 7,1 %.

Lisää ajantasaista tietoa kuiduista ja niiden terveysvaikutuksista löydät mm. leipätiedotuksen sivuilta (www.leipätiedotus.fi)

Säilöntäaineeton tuotanto on leipomomme suurimpia haasteita. Panostamme luonnolliseen puhtauteen sekä äärirajoille vietyyn hygieniaan, joka vaatii jatkuvaa seurantaa sekä menetelmien jatkuvaa kehittämistä. Leipomossamme kaikki toiminta uunilta pakkaukseen asti tapahtuu korkean hygienian puhdastiloissa.

Leipämme eivät sisällä mitään keinotekoisia tai kemiallisia ainesosia.

Tuotteemme eivät sisällä lainkaan maitoa, eli ne ovat luontaisesti maidottomia, joten ne soveltuvat maidotonta ruokavaliota noudattaville.

Tuotteissamme ei ole käytetty mitään eläinperäistä ja ne soveltuvat siksi myös vegaaniseen ruokavalioon.

Tumman Joululimpun tarina

Jouluinen ilmapiiri täyttää kodin, kun takkatuli rätisee ja ulkona tuuli tuivertaa. Sisällä lämpö leviää ja tunnelma tiivistyy, kun joulupöytä notkuu perinteisiä herkkuja, kuten Uotilan Tummaa Joululimppua. Tämä limppu on kuin suoraan vanhoista joulumuistoista.

Taatelin makeus ja aniksen mausteisuus kohtaavat, luoden vastustamattoman yhdistelmän, joka tuo joulun aromit jokaiselle suupalalle. Viipaloitu limppu on valmiina pöytään – se on kuin kutsu istahtaa yhteiseen juhlaan. Limppu kerää perheen ja ystävät yhteen, aivan kuten joulun perinteet ovat aina tehneet.

Ja niin kuin ennenkin, jokainen pala muistuttaa siitä, miten hyvä maku voi tuoda lämmön keskelle talven kylmyyttä.

Reseptejä joululimpusta