Pesto on monelle tuttu ja se sopiikin todella hyvin Uotilan leipien kanssa. Pestomunat on helppo ja nopea herkku ja sopii mainiosti vaikka viikonlopun myöhäisille aamuille.
Aamupala
Perunalimppu
Jaa:
Ainekset
perunalimppua4 viipaletta
kananmunaa4 kpl
rypsiöljyä2-3 rkl
pestoa (pesto genovese)4 rkl
4 rouhaisua merisuolaa myllystä
Valmistusohjeet
Kuumenna paistinpannu ja laita rypsiöljy pannulle. Lisää pesto pannulle neljänä kasana ja levitä niitä hieman.
Riko kananmunat jokaisen pestokasan päälle. Paista munat kypsäksi, niin että valkuainen on kypsä ja keltuainen hivenen raaka. Halutessasi voit paistaa kananmunat molemmilta puolilta, lisää tuolloin tarvittaessa vielä rypsiöljyä ettei kananmuna tartu pannuun kiinni.
Rouhaise merisuolaa myllystä jokaisen kananmunan päälle ja nosta paahdetun leipäviipaleen päälle.
Nauti kirsikkatomaattien tai paprikasiivujen kanssa.